• Nemi betegségem van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr úr, NŐ. Azzal a kérdéssel fordulok önhoz hogy kb 1 hete a végbélnyilásomnál börkinővés szerü valami jelent meg 2 pici.kérdésem az lenne hogy nemi betegséget kaphattam el? Ugy tudom ovszeres szeretkezés véd ettől és az utobbi időben csak igy vagyunk együtt a párommal.Tehát nem értem..Vagy valahogy máshogy kaphattam el valamit ha ez nemi betegség? Viszketni ios is kedett.volt Nem érzem annak mert nem folytatok olyan nemi életet hogy ez elöfordulhatna.Kérem irjon amint tud..Köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szemölcs témában

        Kedves Kérdező! Lehet szó vírusos szemölcsről, mely terjedhet nemi úton, ezt csak vizsgálat után lehet megmondani, mielőbb keressen fel bőr- és nemibeteg gondozót.


        Kérdés: 2011. október 11., 12:57; Megválaszolva: 2011. október 11., 14:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: