• Milyen fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T Rákoczi Éva amoxin1000 fromilid500 as antibio szedek ez a fajta penicilin kúra képes lehet elpusztítani a még nem ismert kórokozót bennem akkor is ha már megtámadta az izületek izmokat és uttána vissza fejlődhet az elveszett izom lágy illetve kötőszövet mennyiség vagy tud olyan erős antibitikomot ajánlani ami erős és széles spektromú ha ezek nem használnánk

        Dr. Rákóczi Éva válasza a antibiotikum témában

        Tisztelt Uram! A nem ismert kórokozó esetén sajnos nem szabad javasolni egyetlen antibiotikumot sem. A kérdés, egyáltalán fertőzése van, vagy egy lezajlott fertőzés utáni krónikus csont-és kötőszöveti szisztémás betegsége. Emiatt kellene egy körültekintő kivizsgálás, akár reumatológiai szakellátási helyen.


        Kérdés: 2011. október 07., 12:39; Megválaszolva: 2011. október 14., 18:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: