• Nyaki érszükület

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném megkérdezni, hogy lehet-e enyhe nyaki érszükülettől/ ezt UH-n állapitották meg/ az, hogy az érszükület helyénél a nyirokcsomó meg van dagadva és bőrpir van rajta. A bőrpir reggel alig látszik, de este az egész napi mozgástól pirosabb lesz, és ha a vérnyomáson magasabb és valamin felidegesitem magam akkor ugy érzem, hogy a bőröm feszül. Ez egyébként magától elmulik. A bőrpir és a feszülés lehet nyaki érszükülettől?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyirokcsomó témában

        Kedves Kérdező! az érszűkület bőrpírt és nyirokcsomó-megnagyobbodást nem okoz, történjen vizsgálat a háziorvosánál.


        Kérdés: 2011. október 04., 22:07; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: