• Viszkető búbocska

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő! Nyolc évvel ezelőtt volt egy kalandom miután a nemiszervem nagyon viszketett kívül.Használtam rá canesten kenőcsöt és kúpot is, és szép lassan megszűnt a viszketés. Azóta is olyan tüneteim vannak, hogy menzesz előtt egy héttel egy darab viszkető bubocska jön ki a szeméremdombon.Ilyenkor éjszaka is felébredek az erős viszketésre, ez általában a menzesz ideje alatt el is múlik.Nagyon szégyellem és nem mertem orvoshoz fordulni vele.Három éve kivették a bal petefészkem, mert akkora cisztám volt, hogy nem lehetett kezelni.Kérdésem az lenne, hogy okozhatta-e ez a valami a betegségem? Ezt csak nemi úton lehet-e elkapni és ennyi idő után lehet-e kezelni? Mi lehet ez és elmúlhat még? A műtét előtti vérvételen semmi problémát nem találtak, azt hittem, hogyha van valami fertőzésem az megmutatkozik a laboreredményben.Köszönöm a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! Rutin labor alapján a nemi gyógyászati fertőzések nem igazolhatóak, javasolt felkeresnie a területileg illetékes bőr- és nemibeteg gondozót, ahol célzott vizsgálatokkal megállapítják, hogy nemi úton terjedő fertőzésben szenved-e.


        Kérdés: 2011. szeptember 30., 19:51; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: