Ureaplasma egyéb hatásai

Már lassan két éve küzdök alhasi, húgyuti gondokkal és pár hónapja kiderült, hogy ureaplasma fertőzésem van. Az egyéb fájdalmak mellett, észrevettem, hogy nem tudok a bal oldalamra feküdni, mivel a hónaljam és a mellem környéékétől kiinduló fájdalom egészen a kezemben, az oldalamban, a lábamban jelen van... feszítő érzés mintha két felé húznák a végtagjaim.. olvastam, hogy az ureaplasmának izületi fájdalmak...mirigyfájdalmak is lehetnek még a hatásai. Lehetséges, hogy ez okozza a fájdalmaimat az oldalmban? mert nem feküdtem el..semmi ilyenről nincs szó... és jó ideje fáj,, talán épp azóta mióta a többi problémám van..és.úgy érzem ez hozzákapcsolódik..ha végre meggyúgyulok a betegségből talán ez is megszűnhet? köszönöm előre is

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rákóczi Éva válasza a fertőzés témában

Tisztelt Hölgyem! Sajnos az Ureaplasma okozhat ízületi problémákat, és mielőbb megfelelő antibiotikum kezelésben kell részesülnie, hogy a tünetek megszűnjenek. Sajnos tapasztaljuk, hogy a következményes ízületi fájdalmak utána még tartósan elhúzódhatnak. Ezekre lehet tüneti kezelésként olyan gyógyszereket szedni, amelyek csökkentik az ízületi gyulladást, fájdalmat.

Kérdés: 2011. szeptember 16., 21:16; Megválaszolva: 2011. október 04., 16:49
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi