• Hőemelkedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!10 évre visszamenőleg van visszatérő hőemelkedésem.régebben 2 havonta 1x volt.3 éve nagyon besűrüsödött majdnem minden nap van,nagyon kimerit,legyengit,betegnek érzem magamat.A gócót nem találják.We,fvs,crp,mindig neg.Pajzsmirigy is neg.CMV neg.EBV poz.,de régi fertőzést jelzett.Mivel az ovis kisfiamtol mindent elkapok,immunologián is voltam nem mondtak semmit.A haematologián hasi,mellkas ct-n nem találtak nyirokcsomot azt mondták nem vagyok limfomás,bár csontvelőbiopsziát nem csináltak.arcüreg ct is neg.Fogpanoráma rtg is neg.xanax kura sem vált be,folyamatosan hőm van és nagyon rosszul vagyok tőle.A páromat elküldtem HIV tesztre,az is negativ.Ki tudna nekem segiteni?Ujra kéne a gockereséssel probálkozni,vagy vmi virusom lehet mégis ??köszönöm a segitséget.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fertőzés, hőemelkedés témában

        Kedves Kérdező ! Időnként nehéz megmondani, mi okozhatja a tartósan fennálló vagy visszatérő hőemelkedést. Leírtak alapján elég sokirányú vizsgálaton esett át és sok mindent sikerült kizárni. A leletek alapján fertőző eredet ( baktérium, vírus) nem valószínű. Talán lehetne hasi ultrahang vizsgálatot és szívultrahang vizsgálatot végeztetni a hőemelkedés hátterének kivizsgálására. Sokszor évek is eltelhetnek, hogy egyéb tünet is jelentkezik, de a hőemelkedés a hőszabályozó központ nem megfelelő működésének is lehet a következménye.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 28., 11:46; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 21:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés