• Visszatérő gombás fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr,nő! A problémám egy szerintem visszatérő gombás fertőzés a makkomon. Arra alapozom az előbbi mondatom, hogy ilyen tüneteim már voltak és a bőrgyógyász gombás fertőzést diagnosztizált. (Piros pöttyök a makkomon, enyhén viszket, erősen piros a húgycső körül.) Használtam már máskor is krémet Canestet és mást is. A tünetek elmúltak és később pár hét múlva visszatértek. Akkor mentem bőrgyógyászhoz, és Ő adott egy fajta tablettát ami erre jó (nem tudom a nevét, de talán 4 db. volt benne és heti 1 db. ot kellet szedni) Megnyugodtam, elmúlt 3 hónapig. 3 hónapja szeretkezek az új párommal, hűségesek vagyunk, és most megint előjöttek a tünetek. Mit tegyek, hogy végleg múljon el? Ha nem szexuális úton kaptam el, akkor hogy lehet hogy mégis van? Ha a bőrt hátrahúzom, akkor hosszirányú szakadások láthatók körben, megszakadozik a bőr. Ez is csak ilyenkor jelentkezik, ez is zavar és fáj is! Válaszát köszönöm! Üdv: Zoltán

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Zoltán! Vagy a párja fertőzi meg önt, vagy önnél alakul ki priméren a betegség, érdemes lenne a vércukrát ellenőriztetnie, ha újra fertőzött lesz, akkor partnerét és önt is kezeljék.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 26., 15:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 12:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés