• Milyen fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Dr Rákoczi Éva 23 éves vagyok kb 10 hónapja lefeküdtem egy prostituáltal megyulladt a makkom alsó pereme enyhén duzzadt és lila ami a mai napig megvan volt egy torokgyulladásom nyirokcsomómegnagyobbodásal a csípőmről,far comb és az összes izületem a zsírszővete,izomzata turgora csökkent a gyomrom kavarog fehéredik a nyelvem a kezemen a bőr meggyengült vörösödik napra érzékeny minden nemi betegség- izombiopszia- aut vérkép- crp- vvt süly 2 a torokgyulladás funkcionáltan visszatér lehet olyan ritka fertősem amit nem mutat a vérkép? izom izületi fájdalmaim is vannak,bőrömön barna kis kiütések vannak most a melkas allati izmokat kezdte megtámadni immunpanel normális kizárták az autoimmunt is milyen ritka fertőzés vagy mi bonya le lassan a szöveteimet és teszi tönkre az izületeimet kérem segítsen

        Dr. Rákóczi Éva válasza a fertőző betegség témában

        Tisztelt Uram! A hepatitis C vírusfertőzés okozhat ízületi panaszokat, bár ritkán terjed sexuális úton, de feltétlenül nézesse meg a vérében. Javasolt továbbá a Chlamydia fertőzés kizárása. Nem ártana egy penicillinkúra, ha eddig nem volt, a tesztek negatív eredményeinek ellenére sem.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 12., 15:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 06:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés