• Mi okozhatja mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kivánok.azzal a kérdéssem fordulok önhöz hogy sosem volt semmi nemi jelegü betegségem és a tegnapi angy folyamán szeretkeztünk a párommal és a behatolás rendkivül fájdalmas volt még sosem éreztem ilyet,de nem voltam száraz mem a probléma forrása szerintem,és észre vettem a páromon is hogy kicsit furcsa száraz volt neki a makkja nem oylan mindt szokott lenni...lehet ez valami gombás fertösé esetleg? párom kamion soför és van ugy hogy napokig nem tud rendesen tisztálkodni, hogy ez kiválto ok lehet? én rendszeresen tisztálkodom minden nap ö is csak hoszabb utak esetén nem tudja magának biztositani.és ha ez gomás eredetü fertöés e hogy tudom kezelni? ö elmondása szerint semmit sem érez csak a makkja furcsa tapintásu és érzékeny az egyött lét okozott neki kellemetlenséget,nekem kicsit fáj azota is mivel a behatolás nagyon fájdalmas volt viszketni em viszket égni csak ritkán ahogy máskor is szokott,most volt a havi vérzésem is ez is közre játszhat?nagyon tanácstalan avgyok még sosem keröltem ilyen helyzetben.válaszát elöre is köszönöm tisztelettel Annamari

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Annamari! Valamilyen gyulladás valószínű, de ennek a kórokozója csupán a panaszok alapján ítélhető meg, mindkettejüknek javasolt STD szakrendelést felkeresnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 08., 08:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés