• Tünetmentes nemi betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr / Doktornő! Közelmúltban három alkalommal fordult elő, hogy nagyon rövid ismerettség után voltam együtt hölgyekkel, 1 éve, 5 hónapja és 3 hónapja. Biztonság kedvéért elmentem HIV és szifilisz tesztre 8 héttel az utolsó eset után, az eredmény negatív lett. Teljesen tünetmentes vagyok, nem volt sem betegség, sem elváltozás a bőrömön. Elképzelhető hogy megkaptam mégis valamilyen betegséget csak éppen ilyen hosszú a lappangási ideje vagy teljesen tünetmentes? Előre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! Vannak olyan nemi úton terjedő betegségek, amik férfiaknál tünetszegények, a teljeskörű szűrés miatt keressen fel STD szakrendelést, és védekezzen!!!!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 03., 13:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 10:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés