• Nemiszervi gomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! Barátnőmnél találtak Németországban hüvelyi gombafertőzést. Valószínűleg egy termál fürdőhelyen kapta el. Azóta éltünk nemi életet, és azt mondták, hogy valószínűleg én is elkaptam. Barátnőm már kezeli magát. Utánaolvasgattam a péniszgombának, de nekem semmi tünet nem jelentkezett még. Nem viszket, nem piros. Muszáj elmennem urológushoz, vagy létezik esetlegesen valami vény nélkül kapható kenőcs / gyógyszer? Még nem jártam urológusnál, tehát jobban örülnék valami más módnak. Kicsit tartok a dologtól. Köszönöm előre is válaszát!

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a péniszgomba témában

        A párja kérheti hogy önnek is írják fel a számára adandó gyógyszert. Előírás ilyen fertőzéseknél a partner kezelése.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 25., 17:32; Megválaszolva: 2011. július 26., 21:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés