• Nemi gondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! Párommal hónapok óta "küszködünk" kellemetlen tünetekkel. Korábban párom makkján piros pöttyök voltak, amik elmúltak, mert kezeltek minket gomba miatt. Jelenleg húgycsőnyílásánál piros és vizelés közben égő, viszkető érzést érez. Volt urológián és bőrgyógyászaton is. Laborlelete( vér, vizelet) gombára és baktériumra negatív. Beutalót kapott a Bőr- és nemi beteg gondozó klinikára, ahova csak szeptemberre tudnak időpontot adni. Nekem kis mennyiségű folyásom van, semmi más tünet nincs, elmentem nőgyógyászatra. ( Stodette fogamzásgátlót szedek) Az utolsó (2011.07.12.) laborleletemen Gonorrhoea, Soor és Trichomonas negatív, tiszasági fok III. zsúfolva fvs.-el. Ez mit jelent pontosan? Erre a leletre azt mondta az orvos, hogy felesleges várnunk szeptemberig, szerinte gombás fertőzés. Kaptunk Fluconazol- Ratiopharm kapszulát és Klion tablettát mindketten. Azt mondta az orvos, hogy amíg megvannak a tünetek, nem lehetünk együtt a párommal. Mit jelent a laborleletem? Páromnak negatív minden lelete, hogy lehet, hogy nem mutat ki semmit? Mi lehet még? Mégis gomba miatt kezelnek? Óvszerrel sem lehetünk együtt a párommal? Köszönöm válaszát!

        Dr. Bodnár Edina válasza a nemi betegség témában

        Gombás fertőzésük lehet, melyet a fogamzásgátló szedés fenntarthat, az alkalmazott kezelés megfelelő volt. A laborlelete negatív.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 12., 21:01; Megválaszolva: 2011. július 17., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés