• Testmozgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno!Az utobbi napokban tornasztam,combizom gyakorlatokat foleg(gugolas,labemelgetes stb.)2 napi torna utan arra ebredtem meg,hogy nagyon faj a nemi szervem,mintha csipne a huvelyem korul,eloszor gombasodasra gyanakodtam de eszembe jutott,hogy akkor az eggesz nemi szervem szokot csipni meg egni,de most csak a huvelyem korul es nem mindig erzem.Mit tegyek?Valyon a tornatol van?vagy esetleg attol,hogy a hetvegen 2szer fekudtem le a baratommal?Koszonom valaszat

        Dr. Veress Dóra válasza a hüvely fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A hüvely körüli terület csípése inkább valamilyen fertőzésre utal (nem feltétlenül nemi betegség), így javaslom, hogy keresse fel a nőgyógyászát és vizsgáltassa meg magát.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 15., 08:52; Megválaszolva: 2011. június 15., 22:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: