• ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! A kérdés lehet egy kicsit butácska, de inkább megkérdezem. Párkapcsolatban élek, nem védekezünk, mert gyógyszert szedek.A párom rendszeres véradó. Mi az esélye annak, hogy HIV pozitívak vagyunk? Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hiv témában

        Kedves Kérdező! A párjának véradásnál kiszűrték volna, ha HIV pozitív, ha önnek korábban (vagy párjának a HIV-teszt óta) nem volt olyan szexuális kapcsolata, ahol megfertőződhetett vagy nem volt olyan sérülés, akkor nem kell aggódniuk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 14., 08:59; Megválaszolva: 2011. június 14., 13:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: