• AIDS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/nő! Az a kérdésem lenne öntől tegyük fel hogy ha egy AIDS-es ember bele ivott az üvegembe akkor én el kapom tölle az AIDS-et hogyha semmi seb sincs se az ő száján se az enyémen?Illetve ha van seb a számon akkor elkaphatom?Illetve akkor is elkapom ha került nyár a üvegbe?(ebben az esetben is volt seb a számon DE NEM MÉLY csak kiszáradás)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HIV témában

        Kedves Kérdező! A HIV vírus nyállal nem terjed, ily módon nem kaphatod el.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 26., 21:10; Megválaszolva: 2011. május 27., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés