• Szemölcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Nemi szemölcsöm volt ezért a doki felírt condyline ecsetelőt amit többször is kellet használnom, de mindig kiújult a nemi szemölcsöm. ezért visszamentem és a doki azt mondta hogy ez már nem szemölcs csak a hege maradt ott és ezzel már nem nagyon lehet mit csinálni, de nem fertőző. érintésre csomó szerű vmit érzek a doki azt mondta a heg ilyen. Lehetséges hogy télleg már nem szemölcsöm van csak a heg maradt ott??? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Gál Mónika válasza a condyloma témában

        Kedves Kérdező! Természetesen előfordulhat kitüremkedő heg kialakulása a bőrön.Ez egyértelműen elkülöníthető a condyloma accuminatumos növedéktől.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 13., 20:53; Megválaszolva: 2011. május 16., 20:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés