• Kullancs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem,hogy mi vidéken élünk és hogyan tudnám védeni 9 hónapos kisfiamat a kullancsok ellen?Nagyon aggaszt ez a kérdés.

        Dr. Rákóczi Éva válasza a kullancs elleni védőoltás témában

        Tisztelt Hölgyem! Létezik Magyarországon olyan kullancs elleni védőoltás, amely már egy éves kor felett beadható, de hamarabb nem. Addig is ajánlott védekezni a kullancs csípés ellen hagyományos módszerekkel, védve a bőrfelületet megfelelő öltözékkel, ha erdőbe mennek, valamint a kirándulás után jól átvizsgálni a testfelületet, és szakszerűen eltávolítani a kullancsot. Más lehetősége egyelőre nincsen.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 04., 12:50; Megválaszolva: 2011. május 07., 19:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés