• Nemi betegségek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        elkaptam egy gonorrea nevü betegséget ,de nem tudom hogyan elképzelhetö hogy nem a páromtol hanem valami más modon?ha további vizsgálatokat kérnék akkor azokért fizetni kell-e a sote.be jártam de nem mertem rákérdezni .ha valami betegség fajtát találnak a go...n kivül akkor kell csak további vizsgálatra mennem vagy egyébként is visza kell menni?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gonorrhoea témában

        Kedves Kérdező! A gonorrhoea nemi úton terjed, ön is így kapta el. Az igazolt fertőzés esetében önt és partnerét is kezelni kell. Ezután kontroll szükséges, hogy sikeres volt-e a kezelés. Ez tb támogatott rendelésen történik. Milyen egyéb vizsgálatokat szeretne kérni? Eddig mik történtek?


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 23., 19:10; Megválaszolva: 2011. április 24., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés