• Gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő ill. doktor úr! 2010 nov.11-e óta fáj a nyaki gerinc részen a nyakam, ezután begyullad a mandulám, majd az arcüregem. Ez 37-38-fokos lázzal is jár, ami nem megy 37 fok alá. ez kb 2 hetente így ismétlődik. Mindenféle röntgenem, mandula leoltásom, pajzsmirigyem, teljes vérképem, mindenem negatív, mégis ezek váltják egymást, senki nem tud semmit, miért. Ebben szertném kérni a segíségét. Köszönettel: Brigi

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fertőzés témában

        Kedves Kérdező ! Gyulladás, láz esetén a vérképben észlelhetők lehetnek elváltozások, ( pl. gyorsult süllyedés, emelkedett fehérvérsejtszám ). Nem derül ki, hogy a vizsgálatok a gyulladásos időszakban történtek-e, illetve kapott-e valamilyen gyógyszert, antibiotikumot. Javaslom keressen fel fül-orr-gégész szakorvost, amennyiben tünetei változatlanul fennállnak.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 13., 21:49; Megválaszolva: 2011. április 14., 21:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés