• Hüvelyfolyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A párommal rendszeresen élünk szexuális életet óvszer nélkül. Pár hónapja egy kellemetlen szagú sűrű sárgás-fehéres folyás. Néha viszkető, égő érzéssel jár. Nőgyógyászhoz sajnos nincsen mostanában időm, és nagyon gyorsan szeretném ezt valamivel kezelni. Kérem adjon tanácsot, hogy szakorvosi ellátás nélkül mit tehetnék. Esetleg valami hüvelykúp? Vagy talán krém? Nagyon szépen köszönöm a válaszát, nagyon fontos!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Hölgyem! Remélhetőleg önnél egy Gynoxin hüvelytabletta kúra és párjánál Lomexin kenőcs rendezi a problémát. Ha 7 nap alatt se javul, feltétlenül forduljanak orvoshoz!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 04., 19:58; Megválaszolva: 2011. április 05., 13:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés