• Fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Tegnap az állatorvos eltávolította a kutyám emlődaganatát, ami egy nagyobb alma nagyságú rosszindulatú daganat volt. Körülményes lett volna a rendelőbe bevinni, így a Doktor úr jött ki és otthon műtötte meg. A műrétnél én segítettem neki, gumikesztyűben ahogy kell, de véletlenül a számra cseppent a vér amit mindjárt letöröltem és gyorsan rohantam a fürdőszobába lemosni. A kérdésem az lenne, hogy elkaphattam e valamilyen fertőzést, esetleg nálam is kialakulhat valamilyen daganat? Ha vérvizsgálatra elmegyek kimutatható? Köszönettel: Ildikó

        Dr. Veress Dóra válasza a fertőzés, mellrák témában

        Kedves Ildikó, A rák nem terjed vér útján, így ettől semmiképp nem kell félnie. Más betegséggel való megfertőződéstől sem kell tartania, mert a kutyája vére nem keveredett az Önével, a szájáról letörölte, így nem valószínű, hogy megfertőződött volna bármivel is.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 26., 15:53; Megválaszolva: 2011. március 28., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés