• Nyirokcsomó???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a napokban a nyakam elkezdett fajni a bal oldalon.en nyirokcsomora gyanakszom.az a kerdesem lenne,hogy ez mitöl lehet es hogy tudnám orvosolni.elörew is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyirokcsomó témában

        Kedves Kérdező! Ha fájdalmas nyirokcsomót tapint, az elsősorban a környéki szervek valamelyikének gyulladására utal. Kezelése a kiváltó októl függően történik. Elképzelhető az is, hogy nem nyirokcsomó, amit tapint, ezért javasolt felkeresnie háziorvosát vizsgálat céljából.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 18., 12:56; Megválaszolva: 2011. március 21., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés