Laboreredmény_magas neutrofil

Tisztelt Doktornő! Terhességem 23.hetében -valószínű a fekvéstől kialakult gyomorsav túltengés következtében- néhány csepp vérrel jelentkező, egyszeri hányás miatt kórházba kellett befeküdnöm.. Sajnos a vér okára nem kaptam választ, viszont a beszállításom éjszakáján levett vér laboreredményében több csillaggal jelzett értéket találtam: WBC 12, 6 (4-10) HCT 0, 36 (0, 37-0, 45) NEU% 87, 7 (40-74) LYM% 6, 9 (19-48) ANEU 11, 02 (2-7) ALYM 0, 87 (0-3, 4) CRP 7, 7 (<5) Érdeklődöm, kell-e az eredményem miatt aggódnóm? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fertőzés témában

Kedves Hölgyem!

A lelete alapján fertőzésről lehet szó, mely bakteriális lehet, pontosabbat a kórtörténet ismeretében a kezelőorvos tud mondani.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2011. március 07., 10:09; Megválaszolva: 2011. március 08., 09:29
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Fertőzés kockázata
Tisztelt Doktornő! Vérvételre vártam,dugulás volt az 1 ajtóval a vérvétel előtti WC-ben.Elhárították a dugulást,feltakarítottak.A laboros...
Fertőzés
Férjem néhany napja pénzt adott egy hajléktalannak. Nyilván volt bőrrel és ruhával, való érintkezés. Azóta mindent fertőtlenitek, ami kézmosás...
Fertőzés fodrásznál?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Fiam ma fodrásznál volt, és sajnos elfelejtettem említeni a fodrásznak, hogy seb van a fején. Nem kizárt, hogy esetleg...
Milyen betegségben szenvedek?
Kedves Doktor Úr! 6 napja csíp a vizeletem, ami elég kellemetlen. 4 napja elkezdtem szedni rá a Nitrofurantomint, viszont eddig változás nem igazán...
Helicobacter pylori
Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a következő: a helicobacter pylori évekig képes-e életben maradni egy tárgyon, és fertőzni. Úgy tudom, hogy vannak...