• Toxoplazma gondii

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kerdesem a kovetkezo.Toxoplazmaval fertozodtem meg egy eve mikor terhes voltam,el is veszitettem a babam.Megcsinaltam a vertesztet akkor az ANTI TOXO gondii igG 26,30 IU/ml,az IgM negativ volt.ra 8honapra kaptam ra Rowamicynt.Most megint megcsinaltattam a tesztet az IgG 26,20IU/ml,az IgM >3,00AU/ml lett.a kerdesem tehat ,hogy van e meg fertozesem,vallalhatok e ujra egy babat,mar nem tudom mit csinaljak.Valaszat elore is koszonom.Tisztelettel Csilla

        Dr. Rákóczi Éva válasza a toxoplasma témában

        Tisztelt Hölgyem! A n agy kérdés az, Önnek jelenleg vannak-e egyéb tünetei, amelyek a friss fertőzést felvethetik. Kérem, írja meg, milyen eltéréseket találtak Önnél fizikális vizsgálata során. Ha ideje engedi, akkor esetleg jó lenne összevetni az összes toxoplasma szerológiai eredményét időrendben, pontos leírással, milyen metodikával történtek a vizsgálatok, azaz mi van a leleteken pontosan. Véleményt csak ezek birtokában lehet mondani. Köszönettel.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 28., 15:29; Megválaszolva: 2011. március 13., 13:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés