Mit csináljak?

Tiszteletem! Még a téli szünetben volt egy vírus amitől 5 kilót fogytam és egyfolytában a wc-re jártam. Addig ha megettem valamit egyből fostam ki. Aztán 2-3 nap múlva már befogadta a szervezetem a kaját, de azóta is hogyha olyan hogy ha eszek valamit egyből wc-re mehetnékem van igaz nem rögtön hanem kb 30p-90p múlva akárhányszor egyek egy nap- teljesen lényegtelen. Szerintem maradt bennem a vírusból de már nem tud legyengíteni, és nem is érzem rosszul magam csak van ez a kis mellékhatás. Megjegyzem azt az 5 kilót is sikerült valahogy visszahíznom. Dokihoz nem nagyon van kedvem ezzel elmenni biztos van rá valami módszer, vény nélküli gyógyszer hogy végre elmúljon ez a dolog. Én probiotikumra gondoltam csak nem tudom hogy elég lenne-e. Vitaminokat, gyümölcsöt, zöldséget szoktam enni minden nap.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza hasmenés témában

Kedves Kérdező!

Kímélő, zsírszegény diéta (rizs, burgonya, párolt hús, párolt alma, stb.) , a csípős-fűszeres ételek kerülése, kávé, alkohol kerülése, dohányzási tilalom lenne javasolt. Átmenetileg tejterméket se egyen! Csináljon egy Lactiv-kúrát is!

Kérdés: 2011. február 22., 18:48; Megválaszolva: 2011. február 23., 15:39
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Vírusos betegség
A 2 éves kislányom keddi napon kezdet el hányi szerdára elmúlt utána lázas haménése -volt csütörtökön hasményés egész péntekig semi kedve...
Candida, hasmenés gyereknél
Tiszteltt Szakértő! Január óta küzdünk a hasmenéssel a kisfiamnál, ez idő alatt rengeteg probiotikumot, kapott! Sajnos antibiotikumot is kapott, 3x...
Hányás és hasmenés
Két nappal ezelött hányással kezdödött (4) , aztán többszörös hasmenés, viz állagu és nagy mennyiségü, hasfájásal középen. A tünetek...
Visszatérő, görcsös hasmenés...
Tisztelt doktor úr! Lányom 4 éves, és gyakori köldök körüli hasfájása van! Vermoxot írták fel neki, három napig egy tablettát (14 kg a...
HIV+hasmenés
Tisztelt Doktor Úr! Hónap elején meglátogattam egy örömlányt. Aktus nem volt, mert nem akart működni megfelelően a szerszámom, de úgy akart...