• Hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Pénteken voltam orvosnál mert hasmenésem volt és jobb oldalt a bordám alatt 5-10 cm-vel nagyon fájt a hasam! Az orvos megnyomkodta a hasamat, azt mondta ez csak egy vírus kaptam 1 fajta gyógyszert! Hát az a helyzet, hogy szombaton olyan rosszul voltam, hogy majdnem az ügyeletre kellett mennem! Semmi nem változott ugyan úgy hasmenésem van, nagyon fáj a hasam (a beleim folyamatosan mozognak amit érezni is lehet)!!! alig van étvágyam, és ez mellett nagyon szédülök alig tudok menni! Az szeretném kérdezni, hogy milyen vizsgálattal lehetne kideríteni, hogy mi a baj? Nem hiszem el, hogy 1 vírus ennyire le tud tablózni! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a hasmenés témában

        Tisztelt Kérdező! A tünetek valóban típusosak vírusos fertőzése. A vírusok tudnak igazán ledönteni minket a lábunkról. A teendője a bő folyadékfogyasztás (szénsavmentes ásványvíz, tea), diéta és pihenés. Amennyiben nem javul 2-3 nap alatt keresse fel háziorvosát ismételten.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 20., 20:34; Megválaszolva: 2011. február 22., 21:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés