Hasmenés

Tisztelt Doktor Nő! Pénteken voltam orvosnál mert hasmenésem volt és jobb oldalt a bordám alatt 5-10 cm-vel nagyon fájt a hasam! Az orvos megnyomkodta a hasamat, azt mondta ez csak egy vírus kaptam 1 fajta gyógyszert! Hát az a helyzet, hogy szombaton olyan rosszul voltam, hogy majdnem az ügyeletre kellett mennem! Semmi nem változott ugyan úgy hasmenésem van, nagyon fáj a hasam (a beleim folyamatosan mozognak amit érezni is lehet)! alig van étvágyam, és ez mellett nagyon szédülök alig tudok menni! Az szeretném kérdezni, hogy milyen vizsgálattal lehetne kideríteni, hogy mi a baj? Nem hiszem el, hogy 1 vírus ennyire le tud tablózni! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza hasmenés témában

Tisztelt Kérdező!

A tünetek valóban típusosak vírusos fertőzése. A vírusok tudnak igazán ledönteni minket a lábunkról. A teendője a bő folyadékfogyasztás (szénsavmentes ásványvíz, tea) , diéta és pihenés. Amennyiben nem javul 2-3 nap alatt keresse fel háziorvosát ismételten.

Kérdés: 2011. február 20., 20:34; Megválaszolva: 2011. február 22., 21:27
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Vírusos betegség
A 2 éves kislányom keddi napon kezdet el hányi szerdára elmúlt utána lázas haménése -volt csütörtökön hasményés egész péntekig semi kedve...
Candida, hasmenés gyereknél
Tiszteltt Szakértő! Január óta küzdünk a hasmenéssel a kisfiamnál, ez idő alatt rengeteg probiotikumot, kapott! Sajnos antibiotikumot is kapott, 3x...
Hányás és hasmenés
Két nappal ezelött hányással kezdödött (4) , aztán többszörös hasmenés, viz állagu és nagy mennyiségü, hasfájásal középen. A tünetek...
Visszatérő, görcsös hasmenés...
Tisztelt doktor úr! Lányom 4 éves, és gyakori köldök körüli hasfájása van! Vermoxot írták fel neki, három napig egy tablettát (14 kg a...
HIV+hasmenés
Tisztelt Doktor Úr! Hónap elején meglátogattam egy örömlányt. Aktus nem volt, mert nem akart működni megfelelően a szerszámom, de úgy akart...