Vírus?

Tisztelt Doktorok! Másfél hete belázasodtam, max. 37, 5 volt a hőm.Egyébként 36 hőnél már rosszul érzem magam. Száraz köhögés, torokfájás gyötört. Az orvos Doxycyclint, és Erigon szirupot írt fel. Mivel a hőm lázcsillapító bevétele után sem csillapodott, és a gyógyszerem is elfogyott, visszamentem az orvoshoz, aki újra azt írta fel, amit előzőleg, hogy szedjem tovább. De azóta sem változott semmi. /Bocsi, de az Orvos meg sem vizsgált/ Mi tévő legyek, mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Anikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rákóczi Éva válasza légúti fertőzés témában

Tisztelt Hölgyem!

Ha a tünetek továbbra is fennállnak, javaslom, keressen fel egy fertőzéstan szakrendelést, vagy egy belgyógyászatot, ahol tudnak röntgen vizsgálatot végezni, valamint vért venni Öntől. Semmiképpen ne válassza az öngyógyítást, kérjen tanácsot egy szakembertől. A száraz köhögés hátterében ugyanis lehet egy vírusfertőzés, de okozhat egyik-másik baktérium tüdőgyulladást is.

Kérdés: 2011. február 05., 18:21; Megválaszolva: 2011. február 07., 23:02
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció
Covid oltás
Astra zeneca oltás