Nemiszervek betegsége

Tisztelt Doktornő! Páromnak egy hete a makkján és a bőrön piros kis pöttyök lettek.Viszket Neki de orvoshoz nem akar elmenni. Már piros pattanás nagyságúak. Mivel kezelhetném? Betedinnal vagy inkább Canesten krémmel? Elkapni nem fogom mert óvszerrel védekezünk.Előre is köszönöm a segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gál Mónika válasza nemi betegség témában

Kedves Kérdező!

A leírt tünetek leginkább gombás fertőzésre utalnak, de egyéb kórokozó is kiválthat hasonló tüneteket. Sajnos az óvszer nem jelent teljes védettséget, hogy elkapja ön is. Javaslom, hogy forduljon párja bőr- és nemi gyógyászhoz, addig pedig használjon Unguentum boraxatumot, melyet gyógyszertárban recept nélkül megvehet.

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2011. február 04., 14:38; Megválaszolva: 2011. február 07., 15:12
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Lehet e HIV fertőzés?
Üdvözlöm! Kb 6 hónapja voltam együtt védekezés nélkül 3 férfivel különböző időintervallumukban (hónapokra bontva) . Január elején...
extra védekezés óvszer mellé
Tiszteletem doktor úr! Kérdésem a következő, prostituálttal történő aktusnál, óvszer használata mellett, ha bekenem előtte vagy utána magam...
lehetek e nemi beteg
Jo napot doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy a hétvégén voltam egy örömlánnyal aki rendes ápolt tiszta és aktus vége fele élvezés...
Bizonytalanság a menstruáció...
Tisztelt Doktor úr! Elnézést, hogy levelemmel zavarom, tanácstalan vagyok! 28 éves nő vagyok, akinek első menstruációja 11 évesen jelentkezett...