• Tripper

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! A napokban trippert diagnosztizáltak nálam, és az orvos nekem is és élettársamnak is azt mondta, hogy ez a betegség, kizárólag nemi úton terjed. Mivel totálisan kizárjuk, hogy bármelyikünk is félrelépett volna, így elég érdekes. Kérdésem az lenne, hogy olvastam egy oldalon, hogy ritkán fürdőben is terjedhet. Mivel az észlelés előtt 4-5 nappal voltunk pont fürdőben, elkaphattuk-e ott is, vagy ez csak egy rossz írás lehet? Nem fúrum, hanem hasonló oldal, mint ez. Köszönöm

        Dr. Gál Mónika válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! A tripper másnéven gonorrhoea valóban kizárólag nemi úton terjed. Egyéb úton, fürdőben elkapni vagy közös mosdóhasználattal stb. nem lehet.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 31., 15:02; Megválaszolva: 2011. február 02., 19:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés