• Bőrbetegség a pénisz körül

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok doktornő/úr! Olyan kérdésem lenne hogy valószínűleg a hímvessző bőr részén kivül HPV virus által fertőzött szemölcsök alakultak ki, nem voltam orvosnál, csak neten nézegettem, már kb 2 hónapja vettem észre először hogy vannak..... Olyan kérdésem lenne hogy mivel lehetne kezelni, valami kenőccsel esetleg vagy más valamivel, vagy mindenképp orvoshoz kell vele menni (kicsit szégyenlős vagyok) elmenni bőrgyógyászhoz..... Régebben volt nekem a kezemen szemölcs és pitypang virágnak a nedvével kezeltem és akkor elmúlt, esetleg ezt is lehetne ezzel kezelni? ( bár most tél van így nem juthatok hozzá sajnos). Köszönöm előre is a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HPV témában

        Kedves Kérdező! Először is szükség van a pontos, orvos által felállított diagnózisra, nem elég az öndiagnózis. Javasolt urológiai vagy STD szakrendelés felkeresése.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 26., 09:37; Megválaszolva: 2011. január 26., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés