nemibetegség, fertőzés

Tisztelt Dr.Úr/ Nő! Az lenne a kérdésem, hogy létezi-e olyan módszer, teszt, ami kimutat minden fertőzőzést, betegséget okozó egysejtűt, vírust, bacit..? A problémám 18 évesen kezdődött, mikor egy kapcsolatból kilépve azzal szembesített az exem, hogy vlószínűleg megfertőzött valamivel. Mondta, hogy mivel, de az adott körülmények között nem hallottam mindent(a lányeget, hogy mivel) és nem vettem komolyan, hiszen jól éreztem magam akkoriban.(Ha voltak is tünetek, nem fordítottam rájuk figyelmet.Szép lassan az évek múlásával azoka dolgok, amikkel ő járkált orvoshoz rajtam is megjelentek. Ilyen az erős hajhullás, ismeretlen eredetű gyulladás, Lassú fogyás(mintha valami megemmé az izmaimat és minden kis zsírt elszívna előlem). A combomban egyszer nött egy kellemetlen pattanásszerű, ami fájt és nem lehetett kinyomni. Mintha egy pici csőlett volna. Aztán nehezen gyógyult. A körmeim nagyon puhák és vízszintesen is erősen hullámosak. Sokat fáj a szemem és a fejem tetejénél ritkán, de szokott fájni. Villámlásszerű érzés. Régen nem volt soha egcémám, de most van. Nyaranta a talpam és a tenyerem mindig "lehámlik", felhójagzik. Sokat iszom ésrendesen eszem az étvágytalanságom ellenére. A nykamon kemény pattanásszerű csomók vannak. Először arra gondoltam, valamilyen féreg, ami az izmok között tud mászkálni, de nem estem még át toxoplazma fertőzésen, sőt, a székletvizsgálatot is végeztettem, ami nem mutatott ki semmit. Féléve helicobacter piroli fertőzéstől szabadultam meg, de még mindig fennálnak a tüneteim. Gyakran van nőgyógyászati problémám. Szinte elsem múló fojásom. most engem és a páromat is kezelnek vele. (Omicral, Klion).Szeretnék szakemberhez fordulni, mert veszélyben érzem a kicsimet, de a bőrgyógyász meg sem hallgatott mikor elmondtam a tüneteimet. a páromnak, akivel 3 éve vagyok nincsenek különösebb tünetei, mint nekem. Egyenlőre! Nagyon féltem a kisbeabámat, aki most egy éves. Kérem segítsen! Annó az exem azt mondta, hogy a születendő babám egészsége is veszélyben lessz, ha nem kezeltetem ki magam. Az exemnél véleteln találták meg a baj okát. Azt mondta, ha nem jegyzem meg a kórokozó nevát nemfognak tudni segíteni nekem. Mit tegyek, hogy teszteljenek. Kihez, hova fordulhatnék? Féltem a babámat és a páromat, hisz rajtamsem rögtön jelentek meg a "tünetek". Mindet hajlandó vagyok megtenni, hogy kiderítsem, pénzt energiát nem sajnálva! Segítsen kérem! Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Herman Tünde válasza a Fertőző nemi betegség témában

A tesztek könnyen elvégezhető, a méhszájból és a hüvelyből vette váladékból. Nőgyógyászati rendelésen vagy Bőr-és Nemibeteg gondozóban lehet megcsináltatni.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 20., 21:16; Megválaszolva: 2011. január 21., 18:28
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi