Nőgyógyászati gyulladások, partnerkezelése

Tisztelt Webbeteg! Olyan kérdéssel fordulok Önhőz, hogy állandó visszatérő nőgyógyászati gyulladásaim vannak. Méhnyak gyulladás, hiába kezeltem ki magam többször, visszatér.Nőgyógyászom mondta, hogy a partnert is kezelni kell.Ő viszont elzárkózik ettől, vagyis a vizsgálattól.Elment privátba a doki eltette a 10 est, ránézett a péniszére és nincs semmi baj.Persze hogy vizsgálat nélkül nincs diagnózis, de kérem segítsen abban.hogy mi olyan gyógyszer van, amit fel lehetne íratni.És ha van valamilyen gyulladása az kihozza belőle.Tudom, hogy ez nem megoldás, a partnerem tünet mentes, de szerintem tőle kapom vissza folyton.Kérem segítsen, hogy mit irassunk fel neki.Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nemi betegség témában

Kedves Kérdező!

az lenne a legjobb, hogy önnél tenyésztést végeznek, ez alapján kiderül, hogy milyen kórokozóról van szó, ennek az érzékenysége alapján adnak kezelést önnek is és párjának is.

Kérdés: 2011. január 19., 20:19; Megválaszolva: 2011. január 20., 13:24
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Veszettség fertőzés
Acute HIV?