Herpes Gentalitis

Tavaly előtt (2009) őszén kijött rajtam a Herpes Gentalitis, habár nemi úton terjedő betegség, akkor már több mint fél éve nem voltam szexuálisan aktív. Nagyon hosszú folyamat volt mire kigyógyultam. Nem jött elő egészen mostanáig. Igazán enyhe kimenetelűnek tűnik. Viszketni nem viszket, csak két fájdalmas kifakadt hólyag van illetve érzékeny bőr mindenütt. Kérdésem a következő lenne: Elegendő, ha Epavir nevű kapszulát szedem, sok tejet iszom, mellőzöm a koffeint és sós illetve kamilla ülőfürdőt alkalmazom? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Herman Tünde válasza Herpes Gentalitis témában

Valószínűleg az Epivír capsulára gondol, próbálja meg a szedését, de ha nem javolnak, sőt rosszabodnak a panaszai keressen fel nőgyógyászt, hiszen ekkor acyclovir tartalmú tablettára és herpes elleni helyi kezelésre van szüksége. Pl. Herpesin krémmel külsőleg a kezelést máris elkezdheti, hiszen ez recept nélkül kapható.

A kamilla és az egyéb felsoroltak ilyenkor már nem tudnak segíteni.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 18., 22:09; Megválaszolva: 2011. január 20., 11:26
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Covid teszt oltás előtt
Covid vakcina