• Nemibaj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ur. Én mindig nagyon óvatos vagyok dee most aggódok kicsit. Az történt hogy egy partnerem még a gumi felhuzása előtt kicsit a fenekem környékén játszottt a péniszével, nem hatolt be kicsit se, csak odatette, és igaziból erekciója se volt még akkor. Azt kérdezem elkaphattaam-e bármit??? Aids, vagy bármi más nemibetegség? ???Nagyon ideges vagyok.Pár napra rá kicsit égő érzés lett azon a tájon, de se nem piros se nem váladékozik a végbél, csak kicsit ég. Vagy csak túl ideges vagyok? Canestennel kenjem?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! Elképzelhető így fertőzés átvitele, például HPV, herpesz, stb. HIV nem vihető így át. Ha panasza van, keressen fel STD szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 18., 12:46; Megválaszolva: 2011. január 19., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés