Tanácstalan gyerekorvos

Tisztelt Doktornő! Érdeklődni szeretnék, hogy egy koraszülött BPD-s kisdednek a kötelezőeken kívül milyen védőoltásokat lenne ajánlott még megkapnia? A gyerekorvosunk tanácstalan ez ügyben, ezért kérem az Ön segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rákóczi Éva válasza védőoltás témában

Tisztelt Hölgyem!

A BPD miatt javasolt az RS vírus és az influenza vírus elleni immunizáció, ez utóbbi az oltásnak megfelelően abban az életkorban, amikor leghamarabb lehet oltani a csecsemőt.

Kérdés: 2011. január 12., 03:31; Megválaszolva: 2011. január 24., 07:44
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Veszettség fertőzés
Acute HIV?