Fájó végtagok

Üdvözlöm! Édesapám 55 éves, lyme kórban szenved, ami jelenleg nem okoz nála semmilyen tüneteket hosszú évek óta. már majdnem két éve folyamatosan fájnak a lábai, úgy érzi mintha erős izomláza lenne, ami miatt sokszor a lépcső vagy a létra megmászása is nehézkes, mert úgy érzi nem viszik tovább a lábai.több kivizsgáláson is volt már, megállapították, hogy biztosan nem a lyme kór, és az izomzatával is minden rendben, nincsen kopás, vérkép és egyéb adatok is rendben. két különböző kórházban volt és mindenhol lelkiismeretesen megvizsgáltak mindent de semmi rendelleneset nem találtak. kérdésem az lenne, hogy mit lehet még ezek után tenni? előre is köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rákóczi Éva válasza Lyme témában

Tisztelt Uram!

Nem értettem igazán, hogy most a Lyme-kór igazolódott, vagy nem. Javasolnék egy széleskörű ideggyógyászati vizsgálatot, amely esetleg előbbre vinné a panaszok hátterének kivizsgálását.

Ha itt mindent kizártak ideggyógyászati szempontból, akkor egy reumatológiai-immunológiai vizsgálatot látnék szükségesnek.

Kérdés: 2011. január 11., 01:27; Megválaszolva: 2011. január 20., 00:12
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Veszettség fertőzés
Acute HIV?