HPV kezelés időtartama - több idő kell?

Tisztelt Doktorno. Otthon elvegezheto fagyasztasos kezelest alkalmazok HPV virus okozta szelmolcsokon a herezacskon.korulbelul 6-7 honapja vegzem de ujbol visszaternek, 1-2 hettel a kezeles utan ujra novekedni kezdenek. Mi a teendo ilyen esetben? mas modszeret kell alkalmazni> vagy mas fele tipusu anyagot? akkor ez azt is jelenti hogy a virus meg a szervezetemben van? esetleg tobb ido kell mig eltunnek a szemolcsok? Elore is koszonom a valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza HPV témában

Ecsetelő oldatokkal lehet még probálkozni, ha ez nem sikerül le kell ezeket égetni, helyi érzéstelenítésben nem fájdalmas. Immunrendszert erősítő készítményeket szedjen, hogy a szervezete le tudja küzdeni a vírust.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 10., 15:17; Megválaszolva: 2011. január 11., 23:10
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Covid teszt oltás előtt
Covid vakcina