Nemi fertőzés

Szeretnek segitseget kerni. A baratnommel rendszeres nemi eletet elunk. az utobbi idoben, volt hogy neki rossz erzes volt a vaginajanal, suru valadeka volt viszketett es csipett neki. 3 honapja kb szeretkezes utan par nappal neki ugyan ez a dolog jott elo, es nekem is fura kiutesek jottek ki, ami kesobb aztan lehamlott. kb 1 het alatt rendbejott ugyh h nem kezeltem. De most egyre gyakrabban jon vissza mindd a kettonknek, mostmar canesten kremet hasznallok, azt hasznallhatom tovabb? es a masik dolog, hogy a peniszemen a kalapom alatt mar gyerekkorom ota olyan kis apro kiallo feher pottyok voltak, es most hogy volt ez a betegseg az is lehamlott, majd visszajott de mar a masik oldalon is. Tanacstalan vagyok, segitseget kerek. koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nemi betegség témában

Kedves Kérdező!

anemi fertőzésa kórokozója a tünetek alapján nem állapítható meg, ezért vizsgálat szükséges mindkettőtöknek. Javasolt kezelés nélkül egy időben STD szakrendleést felkeresni. A fehér pöttyök megnagyobbodott mirigyek lehetnek, de pontosan ez is csak vizsgálattal tisztázható.

Kérdés: 2011. január 07., 14:54; Megválaszolva: 2011. január 10., 09:03
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
STD lelet értelmezése/kérdések
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Covid teszt oltás előtt