• Hogyan szabadulhatok meg tőle???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Az elmúlt évben többször megfordultam a megyei nőgyógyásznál, aki Országosan elismert, legjobb nőgyógyász, ezért fordultam hozzá nyugodt sziveel. Megállapított nálam elég erős hüvelygombát! Adott rá gyógyszert, krémet és kúpot, több tízezer forint volt csak a gyógyszer. Egy hónapig múlt el. Követtem az utasításokat, ne használjak semmilyen illatos törlőkendőt, wc papírt...stb. mégis ismét és ismét előjön. Már nincs annyi pénzem erre, amit kidobjak. Mit tehetek, hogyan szabadulhatok meg ettől. 20éves vagyok, élek nemi életet, de védekezünk, rendesen tisztálkodom. Miért kisért ez a betegség??? Előre is köszönöm válaszát! Szép napot!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Hölgyem! Csináljon egy olyan kúrát, amikor szájon át és hüvelyben helyileg probiotikumot használ, előzőre Lactiv, helyileg Gynophilus protexin, erősítse immunrendszerét multivitaminnal. Ha így sem javul, akkor újabb kezelés, de ugyanebben az időben a partner kezelése is szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 05., 13:29; Megválaszolva: 2011. január 07., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés