• Condyloma acuminatum

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő / úr késésem a következő lenne, nemrég megismerkedtem egy lánnyal akivel először még óvszerrel védekeztünk majd későiekben eddig összesen három alkalommal már nem használtunk óvszert, de mivel a nemi szervemen voltak a bőrön elváltozások. Elmentem orvoshoz ahol megalapítottak hogy az elváltozás Condyloma acuminatum vírus fertőzés majd lézeres eljárással eltávolították. Kérdésem arra irányulna hogy mivel a here zacskón több szemölcs és 1 szemölcs a pénisz testen volt , mennyi az esélye annak hogy a 3 alkalommal óvszer nélküli szeretkezés alkalmával megfertőztem a partnerem? illetve van esély arra hogy nem fertőződött meg? és ha megfertőztem mivel elég hosszú a lappangási idő, lehet e már kezelni vagy meg lehet e előzni hogy a nemi szervén kialakuljanak az elváltozások? Válaszát előre is köszönöm Tisztelettel. B. J.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a condyloma témában

        Kedves Kérdező! Igen, megfertőzhette partnerét. Nőgyógyászati vizsgálat, citológia mindenképp javasolt a barátnőjének.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 08., 21:27; Megválaszolva: 2010. december 10., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés