• Súlyos fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Súlyos szifilisz ferto"zést kaptam.Szlovákiába n élek,ott is voltam gyógykezelve.26adag prok ainpenicilin g 1,5miliomod egységnyi injekciot kaptam ra.TPHA 1:80+++pozit.eredménnyel bo csátottak haza,hogy mar nem fertozok,me ggyogyultam.Újabb eredményem 3hónap ut ánTPHA1:2560ero"sen pozitív.Ilyenkor mi v an,mi to"rtént? Mit csináljak? Válaszukat e lo"re is ko"szono"m!

        Dr. Gál Mónika válasza a szifilisz témában

        Tisztelt Kérdező! A szifilisz szerológiák hatékony kezelés mellett is hosszú hónapokig pozitívak maradnak. A gondozó orvosa vélhetően a nemzetközileg elfogadott protokoll szerint fogja kezelni és ellenőrizni. Ne aggódjon,bár hosszú hónapokba telik, de a véreredményei is rendeződnek majd.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 27., 14:34; Megválaszolva: 2010. november 30., 22:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés