• Nátha

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Három hete gyötör a nátha hol kevésbé hol erőteljesebben . kezdem jól érezni magam de a torkom folyamatosan tele van , szinte fulladok a sok váladéktól .kamilla teával öblögetek reggel este ami kissé segít de estére mindig vissza jön .sajnos nincs időm elmenni háziorvosomhoz munkám miatt kérem segítsen mit tegyek,hogy a gyógyulást elő segítsem. köszönettel F.József.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a légúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Megfontolandó az antibiotikumos kezelés, de mivel antibiotikumot csak vényre lehet kapni, feltétlenül forduljon háziorvosához, ha még most is panaszos.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 12., 19:33; Megválaszolva: 2010. november 17., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés