• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! 4 hónapja van egy új párom, és ismerem az előéletét, állítólag volt szerencséje évekkel ezelőtt " örömlányokhoz" ,de azt nem tudom hogy milyen rendszeresen. Igazából ez is a problémám,mert félek hogy valamilyen lappangó nemi betegséget elkaphatok akár tőle. Tegnapi nap közölte velem ,hogy neki viszket és egy idő után kisebesedik is a nemi szerve,nem tudom hogy nyíltan leírhatom-e " heréjeˇ. Hozzá még az is társul,hogy rendszeresen fáj a dereka meg azt hiszem hogy a nyirokcsomói is az álla alatt. Azt nem tudom hogy ez a viszketés rendszeres-e,vagy ez az első eset. Kérdésem lenne Önhöz hogy ha egy ilyen előéletű férfihoz van közöm,akkor én is beteg lehetek,mindig óvszerrel kell védekeznünk? Mi lehet ez a betegsége? Ilyen esetben Neki milyen orvoshoz kell fordulnia? Ha együtt voltam vele,de óvszerrel védekeztünk ,akkor én is elkaphatom? Nyál útján milyen betegségek terjedhetnek? Köszönöm a segítségét előre is!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Hölgyem! A herét érintő panaszok nem igazán jellegzetesek, csupán ez alapján diagnózist mondani nem lehet. A teljes nyugalom érdekében teljes STD panel levételét javaslom, benne HIV tesztet. Addig óvszerrel védekezzenek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 29., 08:31; Megválaszolva: 2010. november 02., 16:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés