• csípés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Körülbelül két héttel ezelőtt, lefekvés után éreztem, hogy valami megcsípte a combomat. Reggel egy kis piros csípés folt volt a helyén, ami pár nappal később elkezdett megnagyobbodni, és nagyon viszketett. Betadinnal és körömvirág krémmel kentem, mára mintha már megállt volna a nagyobbodás, és a felület is kezdene száradni. Azonban kb. 3-4napja erős fejfájásom volt, holott nekem évente 4-5ször szokott fájni a fejem. Tegnap és ma éjszaka arra ébredtem, hogy szédültem és hányingerem van. A hányinger a ma éjszaka óta még most is fenn áll. Németországban vagyunk, 3 hete érkeztünk dolgozni, nem tudom, hogy van-e itt esetleg valami vírusos járvány, ami a tünetekre magyarázatot adna. Illetve, nem tudom, hogy a csípés és a tünetek összefüggnek-e. Mellékelten küldöm a csípésről a képet. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rosszullét témában

        Kedves Hölgyem! Sajnos a kép nagyon életlen, nem igazán elemezhető, ha még gyulladásban lenne, akkor forduljon orvoshoz, mert ez esetben elképzelhető, hogy felülfertőződött. A jelenlegi tüneteit okozhatja valamilyen fertőzés, stressz, vérnyomás, vércukoreltérés, sajnos látatlanban csak találgatni lehet, vizsgálatok elvégzésével lehetne közelebb jutni a diagnózishoz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 22., 11:27; Megválaszolva: 2010. szeptember 23., 13:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés