• Avelox

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Az orvosom 5 napra írta fel az avelox gyógyszer szedését. Már befejeztem 1 napja, eleinte csak fájt a fejem kisebb szédülés érzés fáradékonyság mind fizikailag mind mentálisan,hányinger ( de nem hánytam) hasmenés tünetek jelentkeztek. De ma észrevettem hogy sárga a nyelvem, amit én szintén az aveloxnak tulajdonítok. Étvágyam van, tulajdonképpen nem látszik hogy bármi bajom lenne kivéve azt hogy állandóan karikás a szemem ami csak akkor van ha fáradt vagyok vagy beteg. A kérdésem az lenne hogy ez a nyelvsárgaság mennyire lehet veszélyes. Nem érzem hogy bármi bajom lenne a gyomrom vagy a hasam környékén, de minden kajálás után feltűnően sok levegő jön fel (szóval büfiznem kell). Remélem érthetően tudtam fogalmazni. A válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a lepedékes nyelv témában

        Tisztelt Kérdező! A fertőzéses gyomor-bél rendszeri betegségek okznak lepedékes nyelvet és nem az antibiotikum. A leírt tünetek között nincs aggodalomra okot adó. Pihenjen még pár napot és bőségesen fogyasszon folyadékot (víz, keserű tes)


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 16., 20:28; Megválaszolva: 2010. szeptember 19., 16:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés