Bőrfehéredés

Tisztelt Doktornő. Egy olyan kéedésben fordulnék önhöz mely igen kényes. A Páromnak nagyon csúnya hüvelyfolyása volt majdnem 2 héten keresztül, még kaptunk rá gyógyszert (Colpo_Cleaner - multi). Közben éltünk szexuális életet. A párom rendebe jött a gyógyszertől, de én sajnos börfehéredést észleltem magamon. Olyan mintha hámlana az egész nemiszervem a börtől a makkig. Soha életemben nem volt ilyen próblémám és állandó párkapcsolatban élek. Tehát minden más kizárva. Lehetséges e hogy a gyógyszer hatása vagy a közben lezajlodó betegségböl telepdett meg valami baktérium. A vizelet renben van. Nem viszketek és észlelek semmi rend elleneset. Most 70 % orvosi alkohollal tisztitom amig nem ad valami tanácst. Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

Kedves Uram! Elképzelhető, hogy a párjától megkapott valamilyen fertőzést, és ez okozza a tüneteket. Azt is jó lenne tudni, hogy a feleségénél milyen típusú kórokozót állapítottak meg, mert ez ellen javasolt lenne önt is kezelni (alapvetően a között kellene különbséget tenni, hogy bakteriális vagy gombás fertőzésről van-e).Ha erről nincs információ, akkor keressen fel bőrgyógyászt vagy megpróbálhat Lomexin krémet, ami gomba ellenes krém. Ha nem javul ettől, feltétlenül keressen fel orvost, addig is védekezzenek, nehogy oda-vissza fertőzzék egymást. Az alkoholt nem javaslom további használatra.

Kérdés: 2010. szeptember 08., 10:56; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 09:57
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt
Megfertőződhettem veszettséggel?
COVID 19 fertőzés