HERPES GENITALIS

A tünetek eleinte kb negyed évente jelentek meg, ilyenkor felkerestem a helyi bőrgyógyászatot, ott felírtak rá Herpesin tablettát, elmúltak a tünetek. Mostanában viszont havonta előbukkan, hibáa szedek napi 1x500mg C vitamint, +2db Lizin kapszulát. A lizintől valóban hamarabb elmúlnak és enyhébbek a tünetek, de semmi több haszna. Valahol olvastam, hogy ilyen esetben hosszabb ideig, 1 évig kell gyógyszeresen kezelni valakit, hogy a tünetek ismét csak kb negyed évente jelenjenek meg. Igaz e ez? Hol találok olyan orvost aki valóban ért ehhez a betegséghez? Várom válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a herpesz témában

Kedves Uram! Ha a lakóhelyét megírja, megpróbálok önnek orvost ajánlani, egyébként visszatérő herpeszes panaszok esetén az acyclovir 5x200 mg 5 napig javasolt, ha évente 6-nál több alkalommal tér vissza, akkor csökkentett dózisú folyamatos kezelés javasolt:2x400 mg hónapokig.

Kérdés: 2010. szeptember 06., 19:00; Megválaszolva: 2010. szeptember 08., 09:56
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt