Elég?

Tisztelt doktornÜ.par hete egy sraccal eleg kozel kerultunk vagyis volt manualis es oralis kielegites is de csak o csinalta nekem es utana behatolasra nem kerult sor.viszont utana eszrevettem h kicsit verzek ezert nagyon megijedtem h mi van ha igy elkaptam a hiv et ezert elmentem egy hiv tesztre de csak 5het es 2 nap telt el a vervetel es az aktus kozot es nem 6.azt szeretnem kerdezni igy is megbizhato ea teszt eredmenye.valaszat koszonom egy 20eves lany romaniabol

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a HIV témában

Kedves Fiatal Lány! A 6. hét után termelődik annyi antitest a vérben HIV-fertőzés esetén, hogy az biztonsággal kimutatható legyen, a biztonság kedvéért megismételtetném a vizsgálatot ha negatív.

Kérdés: 2010. szeptember 05., 12:24; Megválaszolva: 2010. szeptember 07., 13:55
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt