• Laboreredmény, tünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WEBBeteg! Panaszaim a következők: 4-5 napja estére 37,2 körüli hőemelkedésem van, egész éjszaka izzadok, bármilyen lázcsillapító hatástalan, nem válltoztatja az értéket. Napközben 35.3 körül van a hőmérségletem. Bal oldalt alhasi fájásom volt 2 napig, ami az első nap után egy fájfájással folytatódott, ami azóta is megvan, a hasfájás elmult. Napi 1 hasmenésem van, étvágytalan vagyok, 4 nap alatt 4 kg-ot adtam le.Gyümölcsön kívűl semmi mást nem tudok megenni, mert azonnal hányingerem támad. Elmentem a háziorvosomhoz aki kért egy teljes vizelet vizsgálatot aminek az eredménye: HGB,VVT NEGATÍV BILIR NEGATÍV UBG NORMAL KETON AUTOMATÁVAL NEGATÍV FEHÉRJE AUTOMATÁVAL POS+ NITRIT NEGATÍV CUKOR AUTOMATÁVAL NEGATÍV PH 5.5 FAJSÚLY 1034.0 TURBIDITÁS ZAVAROS SZINE YELLOW ( NEKEM TEA SZINŰNEK TÜNT) ULEDEK 1-2 VVT,NYÁK Mára kellett visszamennem délutánra az orvoshoz, ekkora már a vesém tájékán mindkét oldalon fájt, érzékeny volt. 3 szor volt már vesekövem, nem annyira fáj mint akkor, de érzékeny, amire milurit 300-at szedek naponta 1 db-ot. Vérnyomásomat mióta fáj a fejem, tehát 4 napja mérem reggel és este, 128/80 és 128/120 közötti értékeket mérek, de a pulzusom az 120+-1. Lehet-e következtetni valamire ezekből? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel!

        Dr. Rákóczi Éva válasza a hasmenés témában

        Tisztelt Uram! A vizeletben jelzetten fehérje igazolódott, a láz emellett fontos figyelem felkeltő, nehogy egy húgyuti fertőzése alakuljon ki. Feltétlenül javasoltnék egy hasi ultrahang vizsgálatot, vérvételt, és egy vizelettenyésztést.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 19., 14:59; Megválaszolva: 2010. szeptember 06., 09:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés