HPV 52, 6 és HIV?

Tisztelt Válaszoló! Diagnosztizálták nálam a HPV jelenlétét. 6 és 52-es rizikófaktorúak. A 6 alacsony ezt tudom, de mi a helyzet az 52-es számúval.Ez pontosan mit jelent mi lehet ennek a következménye? A doktor nő írt fel isoprinosine-t, immunerősítőként.Ez segít, hogy a vírus eltűnjön a szervezetemből? Egyáltalán ez kiürülhet? Vért is vettek és láttam a leleten, hogy HIV-re is levették.Ez megrémísztett.Ez valami rosszat jelent? Vagy ezt leveszik általánosan mindenkinek ilyen esetekben? Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a HPV témában

A 6-os alacsony, az 52-es átmeneti onkogenitású HPV vírus. A 6-os bőrtünetek mellett szájnyálkahártya tüneteket, ill. fej, nyak, tüdő daganatot is okozhat. Az 52-es típus pedig a nemi szerven okozhat daganatot. Az Isoprinosine segíti a szervezetet a vírus elleni küzdelemben, a vírus teljesen kiürülhet a szervezetből. Igen, ne aggódjon, HPV fertőzés esetén kötelező a HIV és Syphilis szerológia.

Kérdés: 2010. augusztus 17., 16:46; Megválaszolva: 2010. augusztus 18., 13:34
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt
Megfertőződhettem veszettséggel?
COVID 19 fertőzés